Werkervaring

Ik schrijf en werk voor uiteenlopende doelgroepen in diverse branches. Zorg, leisure, retail, onderwijs; van alle markten thuis.


Voor beddenspecialist.nl schreef ik teksten en artikelen voor diverse folders en nieuwsbrieven. Met als mooi moment een interview met Rob Bruintjes (2.21 m), de een na langste man van Nederland.


Het nieuwe merk Beddelicious vroeg mij om webteksten en de teksten voor de Euphoria folder te schrijven. De opdracht was om een warme, behaaglijke sfeer te creëren. De klant is tevreden; missie geslaagd.


Voor zorgorganisatie Evean verzorgde ik uiteenlopende communicatiemiddelen zoals een papieren nieuwsbrief voor cliënten. Met interessante, maar vooral leesbare artikelen en interviews. Laagdrempelig en aansprekend. In september 2013 schreef ik de tekst voor een folder gericht op Turkse senioren. Deze tekst is vertaald naar het Turks, zie hier


Voor tijdschrift Viva schreef ik een maand lang drie keer per week blogs. Oftewel columns voor het web. Zo ook een blog over mijn lengte. Zie hier.


Copyright © 2013 langeletters.nl